گردهمایی مدیران نظارت بر مواد غذایی قطب ۵ کشور به میزبانی جهرم
گردهمایی مدیران نظارت بر مواد غذایی قطب پنجم کشور به میزبانی جهرم با شرح جلسه برنامه عملیاتی سال ۹۵ و مروری بر آخرین دستورالعمل های نشانگرهای رنگی تغذیه ای و نحوه پایش سطح عرضه و همچنین اعلام عنوان دوره آموزشی مورد نیاز سال ۹۵ برگزار گردید.
به گزارش عصر جهرم به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی جهرم، گردهمایی مدیران نظارت بر مواد غذایی قطب پنجم کشور به میزبانی جهرم با شرح جلسه برنامه عملیاتی سال ۹۵ و مروری بر آخرین دستورالعمل های نشانگرهای رنگی تغذیه ای و نحوه پایش سطح عرضه و همچنین اعلام عنوان دوره آموزشی مورد نیاز سال ۹۵ برگزار گردید. در این جلسه پس از اعلام خلاصه مصوبات جلسات قبلی مقرر گردید تا:
- نسبت به تعیین فعالیت های واگذاری در قطب، تدوین و بررسی ضوابط آبلیمو و انجام آزمون های پیشرفته و تکمیلی در جهرم انجام گردد، در خصوص خرما تدوین ضوابط و بررسی بر عهده جهرم و بوشهر قرار گرفت، در خصوص مسائل مرتبط با زیتون و شیرینی های آردی به دانشگاه علوم پزشکی فسا و قاچاق کالا و ارز ضوابط، دستورالعمل ها و آموزش بر عهده دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و هرمزگان قرار گرفت و همچنین مقرر گردید عنوان دوره های آموزشی حداکثر تا فاصله زمانی دو هفته به دبیرخانه قطب اعلام گردد.
- با توجه به دستورالعمل نشانگرهای رنگی تغذیه ای مقرر گردید کلیه لیبل های چاپ شده تاکنون در اختیار قطب قرار گیرد.
- مقرر گردید لیست سموم و پایش در سال ۱۳۹۵ در اختیار کلیه اعضای قطب قرار گیرد.
- با توجه به برنامه هفته سلامت مقرر گردید لیست فعالیت های هفته سلامت پیش بینی شده به قطب اعلام گردد.